Aspiepower Media

Från storlek 48 till storlek 38

I dag är det dags för veckans vägning men jag har valt att inte ställa mig på vågen denna vecka. Anledningen till det är att jag vann för mycket choklad på Liseberg haha:D Har inte gått så bra att följa pointsen de senaste veckorna, de funkar inte riktigt när jag reser så mycket. Och kommande vecka blir det mer resande + galamiddag med trerättersmiddag. Så jag tänker fortsätta kämpa på men utan att fokusera på siffror. Det spelar ingen roll vilka siffror det lyser på vågens display för i fredags köpte jag nya byxor i stolek 38! Det är det enda beviset jag behöver, jag vet att jag går åt rätt håll oavsett vad vågen visar. För 8 år sedan hade jag storlek 48 i byxor! IMG_8538 IMG_8542

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *