Aspiepower Media

Snart framme 

​Det har rullat på bra och om 15 minuter ska vi vara framme i Göteborg. Och det ryktas om att det är underbart väder där. Har inga planer för i kväll, så blir att checka in på hotellet sen blir det nog en tur på stan. Men blir som sagt en tidig kväll för klockan 08 i morgon ska vara på andra sidan stan, där jag ska föreläsa. Och jag som är för trög på morgon och inte orkar äta frukost direkt efter att jag vaknat. Men finns ju inte så mycket val 🙂 Så får nog ta en sömntablett i kväll så jag är säker på att jag får lite sömn. Behöver nog vara lite vaken när jag ska åka buss för första gången i Göteborg,  annars finns risken att jag hamnar på fel sida stan.  Haha kan bli spännande de här 🙂

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *