Aspiepower Media

Borde jag börja planera föreläsningen nu? 

Kom fram till ett strålande Göteborg med 26 grader varmt. Tog en liten tur på stan men annars har jag bara chillat på hotellet. Just nu kollar jag på Djävulsdansen och ska snart nanna kudden så jag tar  mig upp i morgon. Men insåg nyss att det kanske är dags att börja planera morgondagens föreläsning haha. Vet ju vad jag ska säga men har 60 min på mig och vet inte riktigt hur långt jag kommer på den tiden, men de märks väl haha. I början när jag började föreläsa så planera jag hur mycket som helst. Då hade jag en halv roman som stödord haha, i dag går det mer på rutiner. Så nej varför ska jag börja och krångla med det nu då blir jag bara nervös. Ne vi kör som vanligt så får vi väl se hur de går, kommer jag inte på vad jag ska säga så kan jag ju alltid stå och prata om Dregen och speedway:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *