Aspiepower Media

Svar på era frågor

  1.  Spelar du Pokémon Go? Svar: Nej eftersom jag inte får gå för mycket på min nyopererade fot så har jag inte ens vågat testa. Eftersom jag har en förmåga att bli besatt när jag börjar med nya saker:P ———————–
  2.  Vilket är ditt favoritelement av jord, vatten, eld och luft? Svar: Ingen aning aldrig något jag funderat över. ———————–
  3. Läser du tidningen Ögonblick? Svar: Har gjort de innan, har tom skrivit ett reportage i den tidningen. Men gick ur Autism och Asperger föreningen för några år sedan, för jag inte tyckte att medlemskapet gav mig så mycket. ———————–
  4. Vad skulle du helst vilja? Resa bakåt i tiden eller resa framåt i tiden? Svar: Åka bakåt i tiden och se till så jag tidigare hade sett styrkorna med min diagnos och tagit vara på dem. ———————–
  5. Vad tycker du om (att utöva) yoga? Svar: Testat några gånger men inget för mig. ———————-
  6. Spelade du TV-spel under mitten av 90-talet och det sena 90-talet? I så fall, minns du några spel med nostalgi? Och i så fall, vilka spel minns du då? Svar: Hade ett Nintendo 8 bit, spelade många spel men Super Mario var favoriten. ———————–
  7. Vilken känsla tycker du är bättre? Att kyla ner sig när det är varmt eller att värma upp sig när det är kallt? Svar: Mina leder gillar inte kyla, så värma upp sig. ———————–
  8.  Bryr du dig någonting om fotbollsallsvenskan? SHL (Hockey)? Svar: Inte ett dugg om fotboll, de jag vet om hockey är att jag ser Färjestad live typ en gång per år. Så intresserad är jag typ. ———————–
  9.  Hur ofta/Vid vilka tillfällen blir det frågestunder? En gång i månaden? Varje gång det blir en ny månad? I mitten av varje månad? Svar: Svarar på frågorna allt eftersom de kommer in, finns inget bestämt.Så är helt okej att skicka frågor även om jag inte skrivit att det är en frågestund.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *