Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag kan ju! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag kan ju!

Tidigare i dag så blev jag tillfrågad om jag ville föreläsa i Stockholm i oktober. Utan att ens tänka efter svarade jag: ”Nej tack, jag är tyvärr fullbokad då”. Det är jag, men tidigare hade jag funderat mer och tänkt ”jo men de går nog att trycka in”. Och de hade troligen slutat med att jag bara kört på, fast att mitt schema redan är fullproppat. Det skulle resulterat i att jag skulle ta ett steg närmare den där väggen, där allt tar stopp. De skulle kunna gå, för allt går men för mitt bästa går det inte. De funkar inte att ha en föreläsning i Vetlanda för att två dagar senare ha en i Stockholm, och samtidigt har annat jobb på 25%. Jag kommer va helt slut efter föreläsningen i Småland och jag måste ha tid i mellan för att återhämta mig. För två år sedan hade jag tackat ja och bara kört, i dag två år senare och med mer förståelse för sig själv gör jag det som är bäst för mig. De kommer fler föreläsningstillfällen med bättre förutsättningar. Kör jag bara på så kommer jag troligen inte kunna föreläsa alls i framtiden och i stället bli heltids sjukskriven. Även om  de i bland kan kännas som man bara kör på och gör om samma misstag om och om igen, så är det här ett bevis på att jag utvecklats och gått framåt.

Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

Fotograf Evelina Eklund Hassel – Eve Fotografi 

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *