Aspiepower Media

Plötsligt händer det!

Ni som följt den här bloggen ett tag har varit med under mina ”bråk” med TV 4. Har ni missat de kan ni läsa om den här: ”Jag kräver en offentlig ursäkt TV4!” ”Malous bajstema stämplar personer med Autism” TV 4 har bett om ursäkt flera gånger men sen har man gjort samma misstag igen. Men plötsligt händer det! I går när jag satt på jobbet och Nyhetsmorgon var på, så börja de prata om diagnoser och jag spärrade upp öronen för att granska vad de skulle säga den här gången. Men jag blev glatt överraskad för denna gång lyfter dem de positiva sidorna med diagnoserna. Och det känns så skönt att äntligen få bevis på att mitt tjat faktiskt gått in någonstans. Folk har hackat upp sig på att hon säger ”sjukdomar” i första meningen och nej det är inga sjukdomar. Men vi kan inte hacka upp oss på allt hela tiden, de försöker, de går framåt men alla kan vi göra misstag. Jag har aldrig testat men jag tror inte att det är så lätt för den stackars programledaren.  Hen ska hålla koll på alla begrepp i direktsänd TV och de hoppar från ena ämnet till andra. Och jag tror att det är väldigt lätt att säga fel då, men jag förlåter dem för det för den här gången hade de tagit in en riktigt bra expert som visste vad hon pratade om. Så i dag vill jag hylla TV 4 för sitt inslag, de var skit bra fortsätt så! Se inslaget här!   Skärmavbild 2016-09-05 kl. 11.50.15

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *