Aspiepower Media

Ops… jag hade visst feber…

  Jag jobbade i dag men när jag kom hem insåg jag att jag visste hade 38 graders feber, ops… Det är iallafall bra att det är en lugn dag i dag så har tagit febernedsättande och bäddade ner mig i soffan. I morgon har jag dock inte tid att vara sjuk för då ska jag jobba, få besök av mitt boendestöd och i väg på en kurs på skatteverket. Varför lyckas jag alltid boka in allt på samma dag och alltid när jag har sämsta förutsättningar. Men på torsdag har jag en ledig dag igen, förutom att jag ska uppsöka en frisör men det är ju inte så ansträngande. Aja får väl vila i helgen eller nått… Alltså kolla almanackan och insåg att det är NÄSTA vecka som jag ska föreläsa i Göteborg. Haha jag visste att det var snart men tiden går ju så jävla fort, jag hinner inte riktigt med! Aja jag kommer ju iallafall dit nyklippt, alltid något;) Ser fram emot resan till Göteborg för vi kommer kombinera föreläsning och weekend. Så det kommer bli en nice helg hoppas jag, som ger massa energi för tror jag kommer behöva det den här hösten 🙂 IMG_7862

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *