Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Han är magisk – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Han är magisk

IMG_7796 Fick bli fredagsmys med räkor i går och eftersom vi båda inte är riktigt friska så bädda vi ner oss i sängen ganska tidigt. Vi började kolla på serien Jordskott, hade aldrig hört talas om den tidigare utan hittade den av en slump på Cmore play. Den är ganska underlig men spännande så när man börjat kolla så kan man nog inte sluta, så blir nog några avsnitt i kväll med. Det är något magiskt med Henrik, i över två veckor har jag tagit sömntabletter för att över huvudtaget kunna somna. Men när han ligger bredvid mig somnar jag hur lätt som helst och sover mycket bättre. Nu håller vi på att göra oss klara för att åka till Filipstad på marknad.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *