Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Lägg ner psykiatrin! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lägg ner psykiatrin!

IMG_7683 Gårdagen var en intensiv dag, först lunch med min kontaktperson, sen till ortopedtekniska. Sen hem och vila lite innan det var dags för styrelsemöte med Hjärnkoll och sen hem och uppdatera Luddes match. Däremellan han jag även med att påbörja anmälan till patientnämnden, men får fortsätta med den i dag för han inte klart. Men nu har Psykiatrin har gjort de igen! Idag är de 22 dagar sedan jag var på akuten och de skickade en akutremiss. Anledningen till att de gjorde de var för de tyckte att det var för lång tid tills min psykolog kom tillbaka från sin semester. Nu är den dagen här när han skulle ha kommit tillbaka men nu ringer de och ställer in tiden för att han är sjuk och tycker att jag ska vänta i två veckor till. Fast de fortfarande ligger en akutremiss på deras bord som de gjort i 22 dagar…. Nu är jag hänvisad att ringa till en sköterska kl 9 samma sköterska som jag prata med för 20 dagar sedan som sa att hon inte kunde svara på när jag ska få en tid….?

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *