Aspiepower Media

Månadens Testagram

Månadens happening är här, månadens Testagram-box har landat i brevlådan. Blir fortfarande som ett barn på julafton när jag ska gå till affären och hämta den. I dag blev det en extra rolig promenad hem för mötte en tjej som stannade och berätta hur mycket hon gillar och uppskattar det jag gör med min blogg och mina föreläsningar. Och jag blir så glad, det är sånt som får mig att fortsätta göra det jag gör. Men tillbaka till månadens box, den innehöll:

Santa Maria Enchilada Spice Mix- Onödiga salt, socker och tillsatser är borttagna och istället innehåller den mer naturliga smaksättare.

Läkerol YUP Melon Sour- En sockerfri pastill, sötad med Stevia och strödd med sursandad xylitol

Risenta Proteinflinor- Dessa krispiga proteinflingor innehåller naturliga råvaror som teffmjöl, kornmjöl, ärtprotein och små chiafrön.

Kiviks Musteri Lättdryck Vattenmelon-  Jag älskar vattenmelon så den här ska bli spännande att testa.

Nellie Dellies Salty Liquorice- Lakrits bitar fyllda med fiber istället för socker. Perfekt när sötsugen slår till.

Tutti Frutti Sour- Notalgigodiset Tutti Frutti har äntligen kommit i en sur version.

Godmorgon Fiberdryck- Perfekt till frukost eller mellanmål. Går även att användas i smoothies för att boosta med protein, och näring. Har högt innehåll av vitamin C,D & Kalcium.

Svenska lantchips Gräddfil & Lök- Svenska lantchips fyller 25 år och varför inte fira med en klassiker, Gräddfil och lök, på lantchips vis.

Bravo Boost Chia- Kokosvatten och lime är ett bra sätt att släcka törsten på och samtidigt få i sig något så nyttigt som chia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *