Aspiepower Media

Personlig almanacka

Som många personer med Asperger så är planering något som är väldigt viktigt för mig. Förra sommaren började jag med att ha almanackan i mobilen, för den är alltid med överallt. Men eftersom jag har så många saker inbokade i höst så vågar jag inte riktigt lita på den digitala världen. När jag är stressad har en en förmåga att trycka in fel tid, när jag bokar in saker och de kan bli lite rörligt. Därför har jag valt att köra dubbelt och köpt mig en vanlig almanacka igen. Köper dem alltid på Personligalmanacka.se, för då får jag den precis som jag vill ha den.

IMG_7404

Det här kan vara den snyggaste almanackan jag någonsin sett mamma;)

IMG_7397

Årets upplaga fick bli med båda min kärlekar;)

IMG_7400

Perfekt med sudoku i almanackan när man sitter på ett tåg och har tråkigt.

IMG_7402

Gillar verkligen deras nyhet att man får med klistermärken, så man kan göra almanackan ännu mer personlig.

IMG_7407
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *