Aspiepower Media

Världens bästa överraskning!

Nu är jag och Baby tillbaka i Karlstad, där vi mötte upp Henrik. Sen åkte vi till Ikea och åt lunch och för att köpa en ny matta till badrummet. Fick bli en lien köttbullar med potatis till lunch i dag (16SP), men det är ju bara fredag en dag i veckan;) När vi var klara på sjukhuset åkte vi vidare till sjukhuset där jag skulle träffa sjukgymnasten för första gången sedan operationen. Hon var glad över att se mig med två skor för första gången på 1 år. Jag fick ett nytt gummiband och sen kom vi överens om att jag ska sköta min rehab själv eftersom allt såg så bra ut och just nu håller på att renovera bassängen på sjukhuset. Så de blir att fortsätta att simma, cykla och köra gummiband. Men hon sa att jag skulle räkna med att de kommer ta upp till ett halv år innan det känns helt okej. När vi kom hem igen så sa Henrik att han hade en överraskning till mig och det visade sig vara världens bästa överraskning. För det var halsbandet som jag hade önskat mig från LILY AND ROSE, det är så himla fint. Nu är jag redo för hösten festligheter, men de får ni inte veta mer om ännu;) IMG_3849  IMG_3843 IMG_3846

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *