Aspiepower Media

Baby ska på björnjakt

Gud va effektiv jag har varit i dag! Först fyra timmas jobb, sen hem slänga i sig lunch och till badhuset och simma 1 km. Sen hem, ta en släng om med damsugaren och sen ställa sig att laga mat. Nu har jag landat i soffan och väntar på att kvällens speedwaymatch ska börja på tvn. I morgon blir det två timmars jobb sen hem och chilla lite innan mitt boendestöd kommer klockan 15. Sen ska jag sätta mig i bilen för att åka till Hagfors för klockan 17.30 har jag en tandläkartid. Ser fram emot att träffa Baby igen. Tanken var att jag skulle ta med henne hem till Karlstad på fredag men tydligen ska hon åka till Dalarna på björnjakt. För hon har tydligen gått och blivit en jakthund, det kan hända mycket på tre dagar:D Pappa försöker verkligen hitta på allt för att hon ska stanna kvar i Hagfors;) IMG_3722

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *