Aspiepower Media

Svar på era frågor

Hur gamla är Henriks barn? Svar: 13 och 9 år. ————– Ska du ha någon föreläsning runt Nässjö snart? Svar: Det ska jag faktisk i Vetlanda den 18/10 kl 18.00 I Withalaskolans aula som ligger på Nygatan, gratis entré ingen anmälan krävs, alla är välkomna. Här kan du läsa mer! ————– Hur lång är du? Svar: 168 cm ————– Vilken sko storlek har du? Svar: 36-38 ————– Hur går de med att byta lägenhet? Svar: Söker men är svårt att få lägenhet i Karlstad och framförallt på sommaren. ————– Vilket är MINST jobbigt att vara? Arg eller ledsen? Och varför? Svar: Ledsen för när jag är arg går de ofta ut över andra. ————– Ifall du inte hade haft Baby eller någon annan katt, hade du då kunnat tänka dig att ha en hund som husdjur istället för en katt? Svar: Hade kunnat tänka mig det men de funkar inte eftersom en hund måste ut och vissa dagar/perioder tar jag mig knappt utanför dörren pga min reumatiska sjukdom. ————– Vilken är din favoritläsk? Svar: Fanta lemon ————– Vad dricker du helst? Läsk eller öl? Svar: Läsk dricker inte öl över huvudtaget. ————– Vilket är din favoritsnacks av snacks som chips, ostbågar, jordnötter, salta pinnar och popcorn? Svar: Olika i olika perioder. ————– Vad tycker du om Tom & Jerry? Vem brukar du heja på när de två bråkar? Svar: Har säkert inte sett det på 20 år och aldrig gillar de. ————– Hur tror du de går för valsarna nu i slutspel? Svar: Vinner de i Mariestad på torsdag så tror jag de kan gå hur långt som helst.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *