Aspiepower Media

Tillsammans gör vi skillnad!

Tack för alla fina kommentarer och mail som har rasat in det senaste dygnet. Och tack till alla som delat mitt inlägg, tillsammans gör vi skillnad! Det är så fruktansvärt tragiskt att läsa om era berättelser och inse att jag inte bara hade otur att träffa en idiotläkare, utan att det är stora brister inom psykiatrin över hela landet. Jag lider med er alla som förlorat sina familjemedlemmar pga psykiatrins brister och det här måste verkligen få ett slut innan fler personer mister sina nära och kära. I dag spenderar jag dagen hemma i soffan och äter krämbullar och kollar på Desperate Housewives. Fördelen med att psykiatrin är dumma i huvudet, är att jag blir så arg så jag glömmer bort att jag mår dåligt;) IMG_3658

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *