Aspiepower Media

Nu finns det ingen återvändo!

Det har varit full rulle hela dagen i dag. Började dagen med akupunktur och sen hem och städa. Klockan 14 kom mitt boendestöd och sen drog vi till badhuset för att köpa mitt gymkort, nu finns det ingen återvändo längre;) Sen drog vi till Bergvik för att handla matsäck för vi har kommit på att vi ska åka till Avesta på speedway när jag slutar jobba i morgon. Det var Henriks idé men jag tackar inte nej till att heja på Ludde live;) När matsäcken var inhandlad var det dags att åka hem för jag skulle ut på stan och äta mat med min kontaktperson. Haha vi äter upp oss nu för att vi ska börja träna om två veckor;) Nu är jag hemma och har landat i soffan och känner mig en aning mör så blir lugnt resten av kvällen. PicMonkey Collage

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *