Aspiepower Media

Sex veckor senare…

När jag hoppade upp på operationsbordet för sex veckor sedan så kändes det som det var en evighet till detta datum. Men tiden flög i väg och nu är dagen med stort D här. Läktiden är över och det är dags att plocka av gipsskon och börja med rehab. Jag fick ingen tid för återbesök men skulle ringa om något dök upp men det sista läkaren sa var: ”Du kan det här!” Därför tänker jag lita på att jag känner min kropp efter 28 år och därför har jag valt att inte plocka av gipsskon i dag. Efter att dom tog av det riktiga gipset för tre veckor sedan, har foten blivit svullen och arm, och jag känner igen symtomen på en inflammation. De senaste dagarna har det lugnat ner sig lite men foten känns inte helt bra. Därför komma jag långsamt trappa ut gipskon och börja med rehab. Jag kommer gå korta stunder utan den till att börja med, det får ta den tid det tar men jag har inte tid med att stressa på och allt blir pannkaka. Har man gått med gipssko i över ett år så kan man göra det i några veckor till, för säkerhetsskull. IMG_3461

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *