Aspiepower Media

Urinvägsinfektion och stek

Ringde vårdcentralen från jobbet i morse och de skötte de så smidigt som jag hade hoppas på. Eftersom jag var välkänd eller ökänd, jag vet inte riktigt;) Och att jag haft urinvägsinfektion 70000 gånger och känner igen symptomen så valde de att skriva ut antibiotika per telefon. Eftersom det är underbart väder nu så är jag väldigt glad för att de valde en sort kan vara ute i solen med utan problem. IMG_3540 Så efter jobbet hämtade jag ut tabletterna och passade på att steka lite i solen, nedanför operan. En timma räckte sen höll jag på att smälta bort och begav mig hemåt igen. Nu har jag tagit en dusch och ligger i soffan och väntar på att Henrik ska dyka upp. IMG_3534 IMG_3536 IMG_3539-2

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *