Jag ska börja träna!

Eftersom jag gnällt  så mycket på Försäkringskassan de senaste veckorna så tänkte jag för en gångs skull berätta något positivt. För några veckor sedan sökta jag särskilld ersättning vid aktivitet och går hittade jag beslutet i brevlådan. De kommer betala ett gymkort åt mig i 1år. Man kan söka det här om man har Aktivitetsersättning och det ska vara en aktivitet som hjälper sig att utvecklas och komma framåt i din rehabilitering. Jag har varit i stor behov av träning i flera år men ett gymkort kostar ganska mycket. Och får man bara 2900 kronor i månaden som ska täcka en halvtids tjänst, så blir det lite tajt. Så jag tycker det är bra att det är bidraget finns och att det finns andra rehabliteringsformer än bara mediciner och terapi. Men träningen får dock vänta lite för först ska vi kolla om jag har urinvägsinfektion och behöver antibiotika och sen ska gipset tas av. Men ärligt talat så trodde jag verkligen inte att jag skulle bli med gymkort, plötsligt händer det!   13620078_10154122092936998_5746538201122693148_n

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen