Aspiepower Media

Svar på era frågor!

1. Du hade Disney Channel, sa du. Vet du om Lilo & Stitch serien fortfarande sänds på Disney Channel? I så fall, vad tycker du om den serien? Svar: Har inte sett på Disney channel på ett halvår så har ingen aning. ——————– 2. Vilket gillar du mest? Hamburgare eller pizza? Svar: Pizza. ——————– 3. Har du sett filmen Bilar? I så fall, vad tycker du om den? Svar: Nej har inte sett den. ——————– 4. Har du läst Engelsfors-trilogin (Böckerna Cirkeln, Eld och Nyckeln) och/eller sett filmen Cirkeln? I så fall, vad tycker du om Engelsfors-trilogin? Svar: Nej gillar inte den typen av böcker/film. Jag gillar ”verkliga”, där man kan känna igen sig typ självbiografier. ——————– 5. Skulle du vilja att din blogg och ditt företag var internationell(t), så att du kunde sprida din historia och din kunskap om Aspergers till hela världen? För det är ju inte bara Sverige som behöver få en bättre insikt och förståelse för Aspergers. Svar: I Norden kanske men annars får jag nog skaffa en tolk för jag hatar att prata engelska. Redan i åk 4 informera en lärare mig om att jag var värdelös på engelska. Värdelös vet jag inte om man kan kalla det eftersom jag fick VG på nationella proven. Men får man höra varje dag i tre år att man är värdelös på något så tror man tillslut  på det. Vilket resulterar i att slutat prata engelska och gör det bara när jag verkligen måste, och med tiden har jag blivit värdelös på engelska, bara för att jag sluta prata det språket. ——————– 6. Jag vet att du ser ditt Asperger som din superkraft, men om du fick välja en till superkraft som osynlighet eller tankeläsning att ha såväl som ditt Asperger, vad skulle det vara? Svar: Att kunna läsa tankar skulle vara bra i bland;) ——————– 7. Vad innebär det egentligen att leva med Aspergers syndrom? Svar: Här kan du läsa om vad Asperger innebär, men glöm inte att ALLA människor är UNIKA oavsett diagnos eller ej!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *