Aspiepower Media

Då var det dags igen 

Började dagen med sovmorgon och sen muffins till frukost,  bra start på dagen. Dock är ibte dagen så bra, har ont över urinblåsan och det svider när jag kissar. Troligen har jag urinvägsinfektion så blir att ringa VC i morgon. Vi hänger på stranden i dag med, dock badar jag inget för att försöka undvika att bli ännu sjukare. I eftermiddag ska jag åka hem mot värmland igen för att jobba i morgon. Henrik har semester så han kommer efter i morgon, för han har lite att göra hema först.  Planen är att göra precis samma som förra veckan och bara jobba måndag, tisdag och onsdag. Om nu kroppen tillåter det. På torsdag ska jag i allafall vara i Hagfors för då är det dags för Packmopedsturnen och Dregen.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *