Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att ta semester mitt i veckan – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att ta semester mitt i veckan

Jag älskar verkligen den arbetssituation jag har just nu när jag får jobba lite när jag vill och vart jag vill, bara jag gör det jag ska. (Och inte går över 20 timmar i veckan) Så den här veckan bestämde jag mig för att jobba två femtimmars pass. Resterande timmar ska läggas på bloggen och marknadsföring av föreläsningar men det kan jag ju göra vart som helst, bara jag har en dator. Så när jag slutar i eftermiddag så åker jag mot Kumla för i kväll har jag bestämt mig för att jobba på Sannahed och se Indianerna-Masarna;) Så blev bara två jobbdagar denna vecka, sen tar jag ”semester” resten av veckan, eller ja en blogg tar man ju aldrig semester i från;) Men Henrik har semester denna vecka så tänkte jobba därifrån och passa på att få lite extra dagar med honom.

1

Så här såg det ut sist jag var där, men denna gången får Baby bli hemma;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *