Aspiepower Media

Dagens shopping

21 Det blev en liten tur på stan i dag och lite nya kläder med hem, det lönar sig att shoppa med mamma;) Nej, nej jag är inte alls bortskämd! Jag njuter bara av lyxen att vara ensam barn;) Köpte en Bikini för 69 kronor, haha jag stor shoppar på Rusta i dag! Chansa på storleken och det passa perfekt, Rusta är faktisk underskattat tycker jag. Från H&M blev det med en klänning från rean och ett par shorts och från Lager 157 blev det underkläder, två bas t-shirts och ett par byxor som inte blev med på bild. När Henrik läser det här inlägget så kommer han skaka på huvud och undra vart jag ska göra av de här kläderna eftersom jag inte ens får plats med de jag redan hade:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *