Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Baby vs Tandborsten 1-0 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Baby vs Tandborsten 1-0

Visst ser hon galet söt och oskyldig ut den där lilla Bebbsan? Men inuti henne bor en liten djävul och den är inte att leka med när den bestämmer sig för att komma fram. I går var det dags för första tandborstningen och de som säger att man ska börja borsta tänderna varje dag på 6 årig katt vet inte vad de pratar om.  Ärligt talat förstår jag inte varför de inte informerar om att man ska börja borsta tänderna på sin katt när den är liten. Tillexempel skulle man kunna få en liten broschyr med tips när man vaccinerar katten för första gången. Som djur ägare ska man hålla koll men det är så himla mycket man ska hålla koll på och lite tips och råd är aldrig fel. Ja hur gick tandborstningen då? Än har jag inte behövt uppsöka akuten men jag har ett jack i min vänstertumme. Och är det någon som vill sponsra mig med plåster så är det bara ni skickar några, för jag lär behöva det framöver… Om någon vill ha jobb som kattandborstare så vet jag ett ni kan söka, man jag lovar inte att ni överlever så ni hinner få er första lön;) IMG_2989

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *