Aspiepower Media

Hon gillar våldsamma män

Baby har en pojkvän som heter Prinsen och är runt 15 år och bor på andra sidan vägen i Hagfors. Genom glasrutor älskar de varande men när de ses i verkligheten så ska de bara slåss. Prinsen är ofta här och hälsar på genom glasrutan och man hör när han kommer för då kommer Baby i 200 km/h och attackerar rutan. Det är så knäppt för han kommer aldrig hit när Baby inte här, men det dröjer högst några timmar efter hon kommer hit så sitter han där vid dörren. Prinsen har hoppat på Baby två gånger när hon varit ute men fast han är elak så ligger hon där på andra sidan glasrutan och trånar efter honom. Funderar på om jag ska skicka henne till ett hem för utsatta kvinnor så hon kan få hjälp att fly från honom, för hon är verkligen värd en bättre pojkvän. Men i dag var de sams och hade de en dejt och åt romantisk middag tillsammans men eftersom de ska slåss  hela tiden så fick de äta en varsin stickis på varsin sida av altandörren. IMG_2648 IMG_2645

IMG_2671

Prinsen ser ut som en riktig Badboy med sina ärr i ansiktet som han fått efter hans slagsmål med skator.

IMG_2653
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *