Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Finmiddag och tankar kring bloggen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Finmiddag och tankar kring bloggen

  I dag fick jag den här kommentaren på bloggen och blev  så glad: ”Hej! Besöker din blogg då och då, och det slog mig nu att du verkligen har utvecklats! Det är något med dina bilder, texter och utseendet på bloggen som är ännu bättre nu än förut! Hoppas att din fot blir bra!” Eftersom jag valt att bara jobba 25% annat  och 25% med mitt eget företag, där bland annat bloggen ingår. Så har jag nu mer tid att lägga på bloggen och kan göra genomtänkta inlägg, planera och ta bra bilder med riktig kamera. Någon som förhoppningsvis resulterar i mer besökare. Och det är så kul att ni mina läsare har märkt av skillnaden för jag tror inte det så många som förstår hur mycket tid den egentligen ligger bakom en blogg, om man som jag  vill ha den som en del av sin inkomst. Vad  tycker ni andra, har ni märkt någon skillnad på bloggen den senaste månaden? I dag blev det iallafall fin middag: IMG_2678

IMG_2684

Morfar ropade att middag var klar, så jag satte mig på min plats;)

IMG_2676
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *