Aspiepower Media

Vem sa att katter är enklare än barn?

1 Blev väckt av Baby kl 10.30 som tyckte att nu är det morgon och jag ska ut och äta gräs. Så det var bara att palla sig upp och hon höll på att riva halva huset innan hon fick komma ut till sitt älskade gräs, i bland undrar jag om hon var en ko i sitt tidigare liv. La mig på soffan på altanen och åt frukost i lugn och ro medan hon var ute på grönbete, men sen ställde hon till det och lyckades trassla in sig i massa stolar så hon inte kunde röra sig så jag fick hoppa ut på gräsmattan på ett ben i bara trosor och t-shirt för att rädda henne. Vem sa att katter var enklare än barn?;) Har fortfarande hanterbart ont och har tagit långt i från fulldos smärtstillande men är ändå galet trött och dåsig. Och eftersom det är piss väder och regnet hänger i luften så blir det att se film i sängen i dag.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *