Fredagsmys

1 2 Somnade på vägen hem till Hagfors, fast jag knappt tagit något morfin så blir jag helt jävla körd. Väl framme fick det bli ett efterlängtat bad. Vissa påstod att jag inte skulle få bada på hela sommaren, men ingenting är omöjligt bara olika svårt;)  Jag skulle ljuga om jag skulle säga att det inte gör ont i foten men jag tycker ändå att det är hanterbart. Största problemet har varit att de inte lagt någon vadd under plaströret som de ska såga upp gipset i sen så det skaver mot tårna så redan efter tre dagar är det sår. Så har försökt stoppa in lite extra vadd så får vi väl se hur de går, förra gången fick de ju byta gips av samma anledning plus att  min fot höll på att sprängas för det satt för hårt. Jag kan inte riktigt förstå hur de kan göra den här missen om och om igen när de typ sätter på gips varje dag? Jag funderar på om jag ska ringa ortopeden och säga att de kan konsulta mig som gipsproffs så ska jag lära dem hur man gör;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen