Aspiepower Media

Det hände en liten olycka…

image Jag får gå på gipset men har inte tagit många steg på det för det gör alldels för ont. Men tydligen räckte några steg för att gipset skulle spricka efter bara fyra dagar… Jag antar att det inte är någon fara eftersom det är under hälen och foten är fortfarande fixerad, där den ska vara det. Men har lagat skiten med den starkaste tejpen vi hade. Men jag förstår fortfarande inte hur de kan göra sådana här missar?  Det här är fjärde gipset jag får i mitt liv som är fel påsatt. Ett sprack efter några dagar, precis som det här. Ett annat satt för hårt och höll på att ge mig en blodpropp och skar in i huden och fick plockas av. Det tredje satt för högt upp mot knät så jag inte kunde gå fast de var fullt medvetna om att jag var tvungen att kunna gå på gipset för jag har reumatism och pajar resten av kroppen om jag bara går på kryckor. Och sen har vi det här….. Är ju inte direkt första gången de sätter på ett gips och varför inte lägga på några lager extra från början och vara lite mer noggranna? Jo de blir säkert några kronor dyrare och vi vet ju att Landsting i Värmland behöver spara alla pengar de kan. Men i slutändan blir det ju dyrare om de måste klippa av hela skiten och göra om de. Och framförallt kul om foten inte läker rätt för de ville spara några kronor. Får nog gå och köpa hobbygips och lösa det här själv;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *