Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Sista duschen på sex veckor – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sista duschen på sex veckor

IMG_2448 Dagen med stort D är här. Jag har precis tagit vad som kan bli sista riktiga duschen på troligen sex veckor. Hatar att inte riktigt veta vad de ska göra med foten och hur länge jag egentligen kommer ha gips. Men nu är jag iallafall renskrubbad med Hibiscrub och redo för att åka mot sjukhuset för operation. Baby är så snäll så hon höll mig sällskap och tog sig en dusch i handfatet medan passa på att njuta av sista duschen innan gips.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *