Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Har inte tid med de här… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Har inte tid med de här…

Om exakt ett dygn ska jag hoppa upp på operationsbordet. Dock tycker min hals något annat, känner mig inte sjuk är bara lite rasslig i halsen och har torrhosta. Frågan är om det kan vara min allergi som ställer till det då jag inte tagit allergitabletter på ett tag. Vi får väl se vad de säger i morgon, ställer de in operationen för att jag är lite irreterad i halsen så finns risken att jag river sjukhuset, igen;) Så i dag blir det att pimpla ingefära, honung, halstabletter och glass. Nu ska jag i väg på akupunktur och sen blir det jobb innan jag ska på styrelsemöte, många bollar i luften i dag. IMG_2435

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *