Aspiepower Media

Att visa sin uppskattning

1 Vid 12 i natt dök Henrik upp för han åkte hit direkt han sluta jobba, så i morse blev det lite sovmorgon. Sen blev det en tur på stan innan vi åkte till Carolina för att lämna över en liten  present, sakerna ni ser på bilden ovan. Man kanske kan tycka att min blandning på presenten är konstig, men den där familjen är lite konstig. Första gången jag var hemma hos dem blev jag bjuden på makaroner med brunsås, det säger väl en del;) Hon finns alltid där och hjälper mig med allt, på tisdag ska hon köra mig till operation och på torsdag ska hon köra Baby på operation. Och jag vet ärligt talat inte hur jag skulle klara mig utan henne, så det gäller att visa sin uppskattning. <3

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *