Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Promenad vid älven – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Promenad vid älven

IMG_2271 IMG_2270-3 Jag skulle gå och handla och Baby tyckte att hon skulle bli med. Jag försökte förklara för henne att katter inte får gå in i affären men att vi kunde gå ut direkt jag kom hem igen. Okej skynda sig sa hon och skicka i väg mig. När jag kom hem 10 minuter senare och öppnar dörren så sticker hon ut nosen och tycker: ”Vi skulle ju gå ut DIREKT du kom hem”, så det var bara att plocka fram kopplet. Så blev en liten promenad vid älven. Ingen tvekan om vem som bestämmer i det här hemmet.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *