Aspiepower Media

Lunchdejt med Margaux

Efter den här konferensen kommer jag rulla fram, bokstavligt talat. Alltså en konferens med fri tillgång till mjukglass och popcorn, kan det bli bättre? Sorry Viktväktarna, jag har nog inte gått ner 1,5 kg denna vecka;) Det har varit två lärorika dagar med hjärnkoll men det blir så intensivt och det är ganska tunga ämnen vi pratat om så det kommer nog ta ett tag att ta in det här. Men jag är glad att jag fick möjligheten att få gå den här utbildningen. När vi var klara med kursen så tog jag tunnelbanan till Stureplan för att äta lunch med Margaux, som har hand om oss bloggare på Familjeliv och Devote. Vi har ju mailat fram och tillbaka i flera månader och det känns ju som man känner varandra. Men var verkligen så kul att äntligen få träffas på riktigt. Och den blev en trevlig och god lunch på East. Efter lunchen åkte jag in till centralen och mötte uppe min vän Michaela som höll mig sällskap till tåget kom, tack för pratstunden. Nu sitter jag på tåget hem mot Karlstad och min fot jublar över att jag får åka första klass hem:D Tack Stockholm för de här dagarna, jag kommer gärna tillbaka snart! Men först måste jag vila upp min hjärna efter alla intryck, tacka vet jag Värmland;) 1 1 IMG_2055-2-2 IMG_2059-2

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *