Aspiepower Media

Utbildningsdag och ångest

Hej mina vänner! Nu är en intensiv utbildningsdag över och vi har en och en halv timmas paus innan middag och jag har passat på att ta en dusch och byta om. Är ju lite tråkigt att man suttit inne i ett rum utan fönster hela dagen när det är så underbart väder ut men det är en intressant och spännande utbildning som man får väl ta det. Har inte riktigt haft tid att fundera så mycket under dagen men nu är klockan över fem och jag skulle ha varit på Tallhult nu. Och jag kan erkänna att ångesten kommer smygande över att jag kommer missa min sjunde match på 26 år. Och det gör ju inte saken bättre att det är toppen väder ute, för det är ju inte så ofta man får vara med om det när det är speedway. Nej dags att göra sig klar för middag. PicMonkey Collage  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *