Aspiepower Media

Mot Stockholm!

image Godmorgon mitt i skogen. Sitter just nu på tåget mot Stockholm och känner mig som en vandrande zombie.  Kom på den mindre intligenta idén att gå runt utan gipsskon hela dagen i går,  så var typ omöjligt att somna för hela benet pulserande. Bara 12 dagar till operationen och nedräkning pågår. I går släppte landstingen i Värmland så man kan läsa journalen digitalt (än går det inte att läsa det som skrivs inom psykiatrin men det ska gå innan året är slut.) Så satt och läste i går kväll så nu vet jag vad läkaren tänkt göra med foten. Sen var tydligen min njursten jag kissade ut i våras 3 mm, väldigt spännande det här. Nu vet jag vad jag ska göra när jag blir sjukskriven Men frågan är om jag hinner läsa igenom hela min stora journal på tre veckor.? Nej nu ska jag försöka sluta mina blå en stund för om en timma är vi redan framme.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *