Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Dagens… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dagens…

​När vaknade du i morse? 07.30 ringde klockan. Vad var det första du tänkte på när du vaknade? Kan jag inte få sova lite till? Har du ringt någon idag? I så fall, vem? Nej ingen ännu. Vilket humör är du på just nu? Trötttttt Vad har du på dig för tillfället? Blå byxor och pippitröja men vet inte hur jag tänkte för är ju dö varmt ute. Har du ont någonstans? Går nog snabbare att säga vart jag inte har ont…. Något du är sugen på att ät just nu? Bullar haha:D Vad köpte du när du drog ditt kort senast? Mat på Coop Vilken var den första hemsidan du gick in på internet idag? Facebook Vad ska du göra idag och ikväll? Ska på filmpremiär och sen hem och packa Vilken är den första låten du sätter på idag? Bloody Tears med Backyard Babies, var på när jag hoppa in i bilen

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *