Aspiepower Media

Måndagsmys och hypomani

Pratade med Carolina i telefon förut och när jag berättade om allt jag gjort i dag så tyckte hon: ”Det är inte så att du är lite hypoman?” Var på jag tyckte: ”Nej jag är ju ganska lugn nu, jag har ju bara gjort ETT armband i dag.” 😀 Det gäller att räkna framsteg;) Och i dag har jag ju gjort bra saker och tagit vara på min hypomani, jag kunde ju lika gärna kommit på att jag skulle åka till Skåne och se på speedway eller nått annat ogenomtänkt. I stället har jag använt energin till att städa mitt hem. Nu ligger jag i soffan och kollar på ”Unga Föräldrar” och äter grapefrukt. Egentligen ska jag undvika det för grapefruktjuice kan stöta ut min Bipolär medicin men det är så jävla gott och lite i bland kan jag ju inte dö av. Men blir jag mer crazy än vanligt så vet ni varför;) I kväll klockan 20 ska jag kolla på ”Ska vi göra slut?” på kanal 5 för då är Emelie och hennes sambo med. Jag har aldrig träffat henne men vi har lärt känna varandra genom våra sociala medier, så ska bli spännande att se programmet. IMG_1997 IMG_1998

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *