Aspiepower Media

DIY- Döskalle armband

Jag är väldigt effektiv dag. Jag har tvättat två maskiner, handlat, lagat mat, gjort tre matlådor, städat och träffat mitt boendestöd. Sen blev jag sugen på att pyssla så gjorde ett döskalle armband till mig själv. Jag har ju bebishandleder så att köpa armband i butik är ganska omöjligt för mig så man får göra sina egna. Men det är ju bra för då väljer jag ju själv hur de ska se ut. Fast till skillnad mot förut så kunde jag sluta efter ett armband:D Ni som följt den här bloggen ett tag vet att jag har en förmåga att bli manisk och göra 50 armband på en dag när jag väl kommer i gång. Vi får väl se kvällen är ju inte slut än;) Men när jag ändå har energin uppe så ska jag nu passa på att byta sängkläder också. IMG_1980 IMG_1988 IMG_1990 IMG_1984

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *