Aspiepower Media

-27 kg!

När vi åkte till Polen så låg jag på 69,5 kg men valde att inte räkna points den helgen, och tillät mig själv att njuta. Jag var beredd på att det skulle bli plus på vågen men eftersom vi gick 4 mil på tre dagar så lyckades jag hålla vikten även om jag lyxade till det. Den här veckan valde jag att vara stenhård och sparade alla veckopoints till helgen eftersom jag visste att det var morsdag och gottigheter på G. Ändå tackade jag nej till både pizza och tårta och det syns nu när vågen visar ett superresultat. -1, 5 kg denna vecka!!! Och jag har nu nått delmålet 68kg och Henrik måste köpa en present till mig;) Total viktnedgång från start 2007: -27 kg!!   Skärmavbild 2016-05-30 kl. 10.13.18

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *