Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Snygga solglasögon+välgörenhet=sant – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Snygga solglasögon+välgörenhet=sant

 

 Detta inlägg är skrivet i samarbete med AntonFrans


I dag fick jag hem mina nya solbrillor från AntonFrans och precis när jag fick dem tittade solen fram i solstaden, vad passande;) AntonFrans vädjar om medvetenhet, när du köper ett par glasögon från dem så gör du ett val om en bättre värld. För varje köp får du nämligen donera bort 200 kr till den välgörenhetsorganisation som du själv väljer. I dag kan du välja mellan att skänka dina pengar till Alzheimerfonden, Barncancerfonden, Sverige för UNCHCR eller SOS Barnbyar. Jag valde att donera mina 200 kronor till Barncancerfondens viktiga arbete. Finns det något bättre än att både kunna ha snygga solbrillor och samtidigt hjälpa till att gör världen bättre? Hur bra som helst tycker jag!
IMG_1908 IMG_1911 1
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *