Första månaden som egen företagare

Min rygg och nacke är helt paj, orkar inte ens vrida på huvudet utan att det är smärtsamt. Hoppas på att det ska vända snart men om det fortsätter så här så får jag ringa reumatologen så får de spruta mig igen. Men det gör så förbannat jävla ont att få sprutor i nacken till och med läkaren tyckte ”Jag känner mig elak nu”, när han satte fem sprutor i min nacke. Men när jag kom hem från jobbet så körde jag lite TENS och det blev verkligen skillnad men glömmer ju bort den där lilla magiska apparaten hela tiden. I dag blir det en lugn kväll, fortsätter mitt Glamourama maraton och jag får sällskap av Baby som vill ligga nere mig hela tiden, vet inte vad det tagit åt henne. Kanske har hon sett i min almanacka att jag kommer lämna henne i Hagfors igen efter helgen;) Blir två timmar jobb i morgon sen är det helg, just den här månaden när jag har fått nog med lön för att betala hyran så känns det verkligen som rätt val att jag starta eget.  Min kropp mår verkligen bättre av att jobba mindre än 50%, nu lägger jag ju upp det lite som jag vill. Jag behöver ha minst en föreläsning i månaden för att gå ihop och från nu till september har jag ingen, eftersom det är så himla enkelt att boka in saker när man inte visste när operationen skulle bli av. Och sen kommer ju sommaren och vem bokar en föreläsare då när typ alla verksamheter mer eller mindre står till?. I stället blir det lite mer jobb i höst och vinter, och höstens schema börjar fyllas på nu. Så vet du om att du är intresserad av att boka en föreläsning under 2016 så kontakta mig på info@joannahalvardson.se medan det fortfarande finns tider kvar. Vi får väl se om ett år hur det här äventyret med eget företag gick och förhoppningsvis går det ihop om man slår ut det på ett år, men det vet man ju inte förrän man försökt och man måste ju våga testa för att nå drömmen. Som kloka Rebecka brukar säga: ”Vad är det värsta som kan hända?” Jo att det inte går men då har man ju lärt sig något av det också:) IMG_1924 IMG_1921

IMG_1919

Och vem säger nej till att jobba i soffan med den här kollegan;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen