Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sista minuten till Thailand! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sista minuten till Thailand!

Min kropp gillar inte väderförändringar men väderförändringar kombinerat med två månader utan reumatism medicin är ingen bra kombo. Har vaknat hundra gånger i natt av att det gör ont över allt. När klockan ringde fick jag krypa ur sängen för att ta mig till duschen och dränka kroppen i kokhett vatten, och försöka få i gång lederna. Känner mig stel som en 90 åring tant. Skit kul när man vet att det är typ två månader kvar utan medicin. Förstår inte hur jag kunde överleva 10 år omedicinerad, dock har de ju sakta men säkert blivit sämre de senaste fem åren. Är öm över varenda muskel och senfäste i hela kroppen och funderar på om jag ska ta en sista minuten till Thailand och skita i allt. 1 1

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *