Aspiepower Media

Hela stan är full av vatten

Himmeln öppnade sig och hela Karlstad är fullt av vatten, det har tom blivit översvämning. Åska gjorde det med hatar åska, man kan ju typ inte göra någonting och att göra ingenting är inte riktigt min grej. Och det är inte bara i Karlstad det regnar så speedway i Gislaved vart framskjuten och har precis börjat. Så nu har jag något att göra ett tag iallafall. I morgon är det dags för jobb igen, sen har vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen. Börjar bli lite för rastlös nu så måste hitta på något. Men när jag kollade almanackan förut insåg jag att jag åker till Stockholm på kurs nästa vecka, visste att jag skulle det andra juni men har inte förstått att det redan är dags:P IMG_1897-2 IMG_1906

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *