Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 15 saker jag ska göra innan jag dör…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

15 saker jag ska göra innan jag dör….

 • Åka till USA.
 • Bada med delfiner.
 • Prata inför regeringen.
 • Fortsätta fylla Sverige med kunskap om NPF-diagnoser.
 • Komma in på topp 50 listan över proffbloggare på Bloggportalen. (ligger på plats 99 i dag)
 • Åka tillbaka till Skottland.
 • Hänga med Backyard Babies i en hel dag.
 • Skriva en bok.
 • Gifta mig.
 • Få barn.
 • Kunna gå länge än 500 m utan gipsad fot.
 • Åka till Kroatien.
 • Resa till Afrika och fotografera vilda djur.
 • Berätta för alla mina fina vänner, vad var och en betyder för mig.
 • Få Henrik att börja speedway igen;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *