Flower power och tankar kring operationen

Blev 12, 5 timmars sömn i natt, ganska lagom 😉 I dag vĂ€ntar Ă€nnu en dag utan nĂ„gra mĂ„sten som jag och Fröken B ska spendera i soffan. Kommande vecka Ă€r en ganska lugn vecka eftersom jag trodde att jag skulle opereras pĂ„ fredag, men sĂ„ blev det ju inte. DĂ€rför fĂ„r jag ganska mycket vila fram tills 14 juni nĂ€r operationen förhoppningsvis blir av, men efter de senaste veckornas flĂ€ngande sĂ„ kanske det Ă€r lika bra. Bara 23 dagar kvar till operationen nu, jag hoppas att det blir en regning sommar i juni och juli och att solen kommer i augusti nĂ€r gipset Ă€r av;) Men det Ă€r bara att göra det bĂ€sta av situationen, efter nĂ€stan exakt ett Ă„r med gipssko sĂ„ Ă€r det skönt att det Ă€ntligen hĂ€nder nĂ„got och att de iallafall försöker göra nĂ„got Ă„t situationen. Och sĂ„ jĂ€vla mycket sĂ€mre Ă€n vad det Ă€r nu kan det inte bli. Nej nu ska jag Ă„tergĂ„ till mitt slappande i soffan. Och pĂ„ bilden nedan ser ni hur det ser ut pĂ„ mitt köksbord just nu, vet inte riktigt vart jag ska göra av alla blommor jag fĂ„tt denna vecka:) IMG_1776 IMG_1777

]]>

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Rulla till toppen