Okategoriserade

Flower power och tankar kring operationen

Blev 12, 5 timmars sömn i natt, ganska lagom 😉 I dag väntar ännu en dag utan några måsten som jag och Fröken B ska spendera i soffan. Kommande vecka är en ganska lugn vecka eftersom jag trodde att jag skulle opereras på fredag, men så blev det ju inte. Därför får jag ganska mycket vila fram tills 14 juni när operationen förhoppningsvis blir av, men efter de senaste veckornas flängande så kanske det är lika bra. Bara 23 dagar kvar till operationen nu, jag hoppas att det blir en regning sommar i juni och juli och att solen kommer i augusti när gipset är av;) Men det är bara att göra det bästa av situationen, efter nästan exakt ett år med gipssko så är det skönt att det äntligen händer något och att de iallafall försöker göra något åt situationen. Och så jävla mycket sämre än vad det är nu kan det inte bli. Nej nu ska jag återgå till mitt slappande i soffan. Och på bilden nedan ser ni hur det ser ut på mitt köksbord just nu, vet inte riktigt vart jag ska göra av alla blommor jag fått denna vecka:) IMG_1776 IMG_1777

]]>

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*