Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Valseger och föreläsning – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Valseger och föreläsning

image

image

Snygg bild på programmet ?

Valsarna vann i går och det bästa med att Ludde kör här igen är att jag slipper köpa blommor ? Direkt efter matchen packa jag in Baby i bilen och åka mot Karlstad. Kom hem vid 00.30. På vägen hem höll jag på att köra över en räv med fyra ungar,  men alla överlevde. Nu ska jag snart rulla mot Bengtsfors för att föreläsa för chefer och personal på myndigheterna kl 11. Och jag har inte ens börjat planera föreläsningen än, heja mig!
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *