Aspiepower Media

Föreläsning på Baldersnäs herrgård

I dag har jag föreläst för personal och chefer på de olika myndigheterna. Vi var på Baldersnäs herrgård, 5km norr om Dals Långed i Bengtsfors kommun. Har aldrig varit där förut men det var väldigt vackert. Carolina var med som chaufför, för jag var inte körbar klockan 07 i morse;) Föreläsningen gick bra och jag fick Lindt choklad och en blomma, jag gillar att få choklad;) Nu har jag bäddat ner mig i soffan och ska fixa gårdagens speedwaybilder. Den här helgen ska jag och Baby vara kvar själva i Karlstad och bara slappa, det behövs efter den här fullproppade veckan:) Vad har ni för planer för helgen? PicMonkey Collage PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage5

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *