Aspiepower Media

Sunset och världens sämsta planering

IMG_1699 Solen går ner över Warzawa och vi har precis kommit tillbaka till hotellet efter att ha varit ute och ätit. Ska börja att packa min väska och sen blir det att ta en dusch och bara chilla. Blir en lugn kväll och i morgon vid 14.05 flyger vi mot Sverige igen. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag planerade in kommande vecka. Men till mitt försvar så trodde jag att jag skulle få tre veckors semestersjukskrivning efter de här när jag planerade:-)) Måndag: Åka hem från Polen, framme i Kumla ca 19 då åka direkt hem till Karlstad. Tisdag: 10.00 akupunktur 11.00 boendestöd 12-16 jobb 18.00 styrelsemöte Onsdag: 9-12 jobb Åka direkt till Hagfors för Valsarnas press and practice Torsdag: VILA!!!! 17-21.00 speedway Åka direkt hem till Karlstad Fredag: 07.30 åka mot Bengtsfors 11.00 Föreläsa Sen tar jag en hel helg i Karlstad helt ensam utan att göra ett skit, tror jag kommer behöva det :-))

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *