Aspiepower Media

Jag orkar inte vara social

Dagens middag 6sp

Dagens middag 6sp

Den här veckan har jag gjort mina tre första dagar på nya jobbet. Och efter nästan två månader hemma så märks det ganska tydligt att jag inte är van att vara social. Är galet trött efter fyra timmars jobb fast jag för inte alls för länge sedan jobba det varje dag i ett år. Alla nya intryck gör min hjärna trött och när jag väl kommer hem så orkar jag inte vara social mer, jag måste ladda mina batterier som dras ur snabbare än hos ”vanliga” personer eftersom min hjärna går i 200 km/h. Så när alla andra är ute och steker i sommarvärmen som är här, så har jag låst in mig i lägenheten med Baby och dragit igen gardinerna och maraton-tittat på Unga föräldrar. Pallade mig nyss upp från soffan för att fixa nått att äta, för de måste man ju. Men nu är jag tillbaka i soffan och väntar på att Maria Wern ska börja. I morgon är det ledig dag och jag ska börja dagen med en lång sovmorgon, sen ska jag tvätta och planera inför fredagens frilansjobb.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *